Ruimte voor je slogan

KBO-Heinkenszand organiseert diverse activiteiten voor haar leden.
Hieronder de agenda van de diverse activiteiten die KBO-Heinkenszand organiseert voor haar leden

• 19 mei 2022
    Fietstocht.  Als het niet de hele dag regent of vreselijk stormt, gaan we opnieuw FIETSEN. Onderweg stoppen we voor koffie of thee en iets lekkers, dat u aangeboden wordt door de KBO. We rekenen gewoonweg op stralend lenteweer. De verzamelplaats is opnieuw het Kamilleplein en we vertrekken daar om 13.30 uur. Geeft u zich wel even op via email: tinekekalwij@gmail.com of telefonisch: 06-45630213.
  • 1 juni 2022
    Museum Plus Bus: uitgesteld bezoek van 2020 aan Kroller-Muller Museum, zie onze Nieuwsbrief van april 2022
  • 18 juni
    Vaartocht door haven van Vlissingen voor informatie zie onze Nieuwsbrief van april 2022 en de uitnodiging vaartocht