Ruimte voor je slogan

KBO-Heinkenszand organiseert diverse activiteiten voor haar leden.
Hieronder de agenda van de diverse activiteiten die KBO-Heinkenszand organiseert voor haar leden

• 20 september: 2022 bezoek aan het Fruitteeltmuseum te Kapelle: Bij de nieuwsbrief van 23 augustus is een uitnodiging voor dit bezoek meegestuurd. De leden met een emailadres hebben de uitnodiging tevens per mail ontvangen.  uitnodiging fruitteeltmuseum               Wij benadrukken dat ook niet leden welkom zijn om aan deze activiteit deel te nemen om op deze wijze kennis te maken met KBO-Heinkenszand.
  • 25 oktober 2022: Wilfried Staelens komt ons in de Fonteijne op een leuke en boeiende manier vertellen over de "smokkelroute" in Zeeuws Vlaanderen:  verdere mededelingen in de Nieuwsbrief van 27 september 2022
  • 22 november 2022: in de Fonteyne kunt u deelnemen aan een heerlijke mosselmaaltijd. Voor degenen die niet van mosselen houden is er als alternatief saté. In de nieuwsbrieven van september en oktober volgt nadere informatie over aanmelden voor deze smakelijke aktiviteit.
  • 13 december 2022 gezamenlijke kerstviering in de Fonteyne: verdere mededelingen in de Nieuwsbrieven van oktober en november 2022