Ruimte voor je slogan

Ledenservice

Zondag, 25 februari 2024
"Rinus Menheere heeft gistermiddag een mailtje gekregen, zogenaamd van mij, waarin gevraagd werd geld over te maken, 1146 euro, op een rekening van iemand in Frankrijk en met ondertekening Riek van Zeventer.
Dit is een valse mail
."
WAARSCHUWING naar aanleiding van bovenstaande: er zijn valse e-mails in omloop waarin om geld gevraagd wordt! Krijgt u zo'n mail dan NIET OPENEN EN ZEKER GEEN GELD OVERMAKEN!!!!!


Ledenpas

Voor leden van KBO-afdeling Heinkenszand is er de KBO Ledenvoordeelpas. Daarmee krijgt u aantrekkelijke kortingen op tal van producten en diensten. KBO-PCOB werkt hiervoor samen met diverse landelijke partijen, waaronder zorgverzekeraar Zilveren Kruis, maaltijdleverancier Apetito en het KBO-PCOB Energiecollectief. Vraag ook bij uw eigen KBO-PCOB-afdeling naar de mogelijkheden voor korting bij u in de buurt! 
Op zoek naar voordelige artikelen voor uit en thuis? Ga dan naar www.kbo-pcob-voordeel.nl. Hier vindt u een breed assortiment aan praktische artikelen. Van artikelen voor persoonlijke verzorging en hulp in de huishouding tot artikelen voor meer mobiliteit, training en therapie. Van slaap- en toiletartikelen tot boeken, cd’s en dvd’s, maar ook korting op uw zorg- of schadeverzekering(en) of een heerlijke maaltijdservice. 

Bekijk hier al het KBO-PCOB LEDENVOORDEEL

Vraagbaak Ouderen voor Ouderen

U kunt terecht bij: Rinus Menheere, tel: 0113-561826 e-mail: mmenheere@zeelandnet.nl

Service-/Juristentelefoon

Voor vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken kunt u terecht bij
KBO Brabant 073-6444066
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur
Vragen naar juridische helpdesk.

Vergeet niet om uw naam, adres, telefoonnummer én uw lidmaatschapsnummer te vermelden als u ons schrijft, mailt of belt. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.