Ruimte voor je slogan

Computer- mobiele telefoon- en tablethulp

Hieronder leest over het aanbod van de KBO om te leren omgaan met een tablet. Daarna staat een stukje over de computerinloop op donderdagochtend in de bieb.


  • De laatste jaren zijn veel KBO-PCOB-leden tablets en onze apps gaan gebruiken, onder het motto ‘Alle ouderen aan de tablet!’. Al dan niet geholpen door onze tabletcoaches.

Een tabletcomputer zorgt voor meer zelfredzaamheid, veiligheid en ontspanning. De tablet is nuttig, denk aan een consult op afstand met huisarts of apotheker. Actueel en informatief is de tabletcomputer ook, bijvoorbeeld via weer- of reisinformatie en nieuwssites. En leuk: denk aan een spelletje scrabble, dammen of patience.
In Noord- en Midden Zeeland staat Walter Adrianow als KBO-PCOB-tabletcoach klaar om u digitaal op weg te helpen. 

Walter Adrianow (Noord & Midden Zeeland)
Hallsteinhof 6
4463 GN Goes
telefoon  0113 212218 
e-mail  waadrianow@zeelandnet.nl  

  • In de gemeente Borsele de Computerinloop.

In Bibliotheek Heikenszand, Stengeplein 1, iedere donderdag een Digitaal inloopspreekuur van 9.30-11.30 uur voor allerlei vragen op digitaal gebied.  De geboden hulp is gratis voor leden en niet-leden, elke donderdagochtend, ook in vakanties. Aanmelden is niet nodig.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: hoe werk een tablet, laptop of smartphone? Hoe verstuur ik een mailtje? Hoe kan ik iets opzoeken op het internet? Hoe computer/smartphoneproblemen op te lossen?
Er wordt op een laagdrempelige manier antwoord gegeven op dit soort vragen, zodat de gebruiker uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan gaan.
Bezoekers kunnen het beste hun eigen apparaat meenemen. De digitale ondersteuning is ideaal voor beginners.
Meer info: www.bibliotheekoosterschelde.nl